APK

Is je auto ouder dan drie jaar? Dan moet hij jaarlijks gekeurd worden voor de APK. Tijdens de APK controleren we of je auto voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Ons autobedrijf is een RDW-erkende keuringsinstantie voor personenauto's en lichte bedrijfswagens. 

Reparatie

Een lekkende uitlaat, een kapotte band of misschien wel een vervelend geluid onder de motorkap. Allemaal zaken die je het liefst zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. 

Marco heeft jarenlange ervaring en gaat nèt dat stapje verder. Zijn vakmanschap brengt hem tot het eerst repareren van onderdelen in plaats van direct over te gaan tot vervangen, zoals bij veel autobedrijven gebeurt. Dat scheelt in de kosten, zeker bij oudere auto's. 

Onderhoud

Wil je niet voor onnodige - en misschien wel dure reparaties - komen te staan? Laat dan regelmatig je auto onderhouden. Onderhoud is belangrijk. Niet alleen voor de technische staat, maar ook voor de veiligheid is het van wezenlijk belang.

Of je een grote of kleine onderhoudsbeurt nodig hebt, hangt af van het aantal gereden kilometers en de leeftijd van de auto. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan een afspraak. Eventuele reparaties voeren we in overleg met jou uit.